Comfortabel
wonen in
Rumbeke

RESIDENTIE ‘T WITHOF

Rumbeke

Aan de rand van het Sterrebos en vlak bij het kasteel van Rumbeke vormt Residentie ‘t Withof de ideale uitvalsbasis. Het centrum van Roeselare bevindt zich op slechts een tweetal kilometer. Een perfecte bestemming voor een gezellige dag kuieren en terrasjes doen.

Kunt u wat hulp gebruiken of wilt u uw leven nóg zorgelozer maken? Dankzij een uitgebreide waaier van kwalitatieve diensten zijn alle appartementen geschikt voor assisted living.

Klaar voor assisted living

Unieke locatie in het centrum

Ondergrondse parking

Zorgeloos genieten

Hecht u veel belang aan een actief leven? Maar droomt u tegelijkertijd van een woning met minder onderhoud? En van de beste zorgen voor uw gezondheid, vandaag én morgen? Dan voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis in Residentie ’t Withof. Ontdek er alles over in onze brochure.

Residentie 't Withof


Rumbeke

Een nieuwe thuis
in het centrum van Rumbeke

In Rumbeke vindt u alle voorzieningen: winkels, supermarkten, banken, apothekers… U hebt er ook de meest gezellige terrassen met als uitspringer het terras van brasserie Sublime aan de residentie. Het Sterrebos en het kasteel van Rumbeke zijn verder de ideale plaatsen voor een gezellige wandeling. De nabijheid van Roeselare bezorgt deze plek bovendien een levendig karakter. Kortom: de ideale plaats tussen stad en platteland.

Trek er vlot op uit

Op wandelafstand van het centrum van Rumbeke

Nabij belangrijke invalswegen, zoals de A17 en de N36

Een piekfijne afwerking
met verfijnde details

De appartementen beschikken over een inkomhal, een apart toilet, een berging, een grote lichtrijke leefruimte, een uitgeruste keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Ieder appartement heeft bovendien een privéterras. Enkele gelijkvloerse appartementen beschikken zelfs over een tuintje. Bij elke woning hoort ook een private kelderberging op -1 en een fietsenberging.

 

Zelfstandig en actief wonen

De woningen staan voor comfort en luxe, maar ook voor uw privacy en zelfstandigheid. De appartementen hebben namelijk alle voorzieningen om als assistentiewoning te fungeren. Om een zelfstandige, zorgeloze en veilige toekomst te garanderen, zijn de appartementen voorzien van de laatste technologie en een uniek domotica- en oproepsysteem. De appartementen zijn 100% toegankelijk met een rollator of rolstoel: naadloze overgangen, verzonken ramen zonder niveauverschillen, brede deuren, aangepaste hoogtes van de stopcontacten, ruime inrijdouche, aangepast sanitair…

Vertrouw op de uitgebreide dienstenwaaier van Umanis

Umanis, uw partner in uitbating van assistentiewoningen en onderdeel van de Senior Homes Groep, biedt zorg- en comfortdiensten op maat. Zo hoeven bewoners en hun familie zich op praktisch, medisch of sociaal vlak geen zorgen te maken. Voluit voor het leven, voor een actief en autonoom bestaan.

ZORGDIENSTEN

Medische permanentie

Overbruggingsassistentie

Woonassistentie

Algemene permanentie

Administratieve ondersteuning

Comfortdiensten

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

Wassalon

Afvalophaling

Onze faciliteiten

Brasserie Sublime

In de gezellige Brasserie Sublime is iedereen welkom, zowel bewoners als niet bewoners. U kunt er genieten van heerlijke gerechten en er is elke dag een verse lunch. Of wat dacht u van wafels smullen met de kleinkinderen? Laat u liever uw lunch aan uw appartement leveren? Wij regelen het voor u.

Kinesistherapie

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? In de kiné-ruimte van de residentie wordt u door een ervaren specialist geholpen.

Ontspanning

In de luxueuze wellnessruimte van de residentie komt u volledig tot rust in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur biedt altijd soelaas.

Kapper & Schoonheids-specialist

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig.

 

Neem gerust contact op en kom alles te weten over Residentie ’t Withof als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

RESIDENTIE ‘T WITHOF
RUMBEKE

Pastoor Slossestraat 25,
8800 Roeselare

09 336 37 95 
mail@residentie-withof.be

© 2024, Senior Homes Bv – PrivacyverklaringCookieverklaring

De inhoud van deze pagina omvat geen garantie of verbintenis vanuit de Senior Homes groep. Alle info is onderhevig aan wijzigingen en kan slechts bindend worden door een ondertekende overeenkomst.

EEN PROJECT VAN SENIOR HOMES